dinsdag 25 september 2007

Feest !
Afgelopen zondag (23/9/07) was het feest, ter gelegenheid van ons Lena haar 4e verjaardag, samen met haar vriendinnetje Sofie, die ook 4 is geworden. Wat stond er op het programma ? Spelen, schilderen, spelen, pannekoeken eten en spelen...


Met grote dank aan Katia en Eric (de ouders van Sofie) omdat het feestje bij hen thuis mocht plaatshebben en aan An en Danny (de ouders van 2 vriendinnetjes Yoni en Lana) voor de hulp die zij hebben geboden.


Gelukkig hadden we fantastisch goed weer en konden ze buiten spelen, 19 kindjes. De papa van Sofie heeft dan ter plekke een verhaal verzonnen over 2 meisjes die jarig waren maar waarvan de ouders geen geld hadden voor een groot feest. Ze gingen dan naar het park en er kwam ook een goede fee in en een regenboog.... Ik heb er niet veel van kunnen horen want ik was druk bezig met verf te mengen.
Na het verhaaltje mochten ze dan hun creativiteit botvieren op een echte schildersdoek. Echte kunstwerken zijn het geworden, heel kleurrijk.
Daarna nog wat springen op de trampoline of spelen in de zandbak. Snel daarna waren de pannekoeken klaar... dat was smullen !!!!


Ik denk dat het voor iedereen wel een hele leuke dag was (maar vermoeiend).

Nogmaals dank aan Katia, Eric, An en Danny, en ook wel beetje mijn ventje Bruno uiteraard


1 opmerking:

Els zei

klinkt als een super feest !!!!!
kan goed geloven dat de kindjes hun goed geamuseerd hebben. en de ouders ook waarschijnlijk !!!!
prachtige schilderwerken trouwens.