maandag 5 november 2007

"getikt"

Pfffff, Els, wat heb je me aangedaan... 7 willekeurige/rare dingen over mezelf vertellen... Dus ja ik kreeg een berichtje van Els dat ik getagged ben, maw ik ben getikt. Goh, da wisten we al langer hé!!!! Maar het is eigenlijk tikkertje spelen.
De regels van deze tag zijn:1. Link naar de persoon die je heeft getagged en post de regels op je blog.2. Deel 7 willekeurige en/of rare feiten over jezelf (op je blog natuurlijk, want we willen ze allemaal lezen).3. Tag 7 willekeurige mensen aan het einde van je post en link naar hun blogs.4. Laat elke persoon weten dat ze getagged zijn door een berichtje op hun blog achter te laten.dat zijn dus de regels.
Dat ik graag scrap/knutsel en dat ik fan ben van Udo en Natalia, dat hoef ik niet meer te vermelden denk ik... dat zal iedereen intussen al wel weten...

1. Koppig: ik ben een ongelooflijk koppig mens...
2. Lui: ik kan ongelooflijk lui zijn... Meer uitleg hoeft dat niet denk ik.
3. TV-verslaafd: ik ben een echt TV-maniak. Zelfs als het niks op TV is zal ik alle posten afzappen van voor naar achter en terug. Bij ons thuis ben ik dan de "zapper".
4. Loeten: ik kan dus van de ene moment op de andere ineens van stemming wisselen. Tot ergernis van de mensen rondom mij. En dat zijn meestal kleine dingen waardoor dat dat gebeurt. Beste is dat je mij gewoon laat doen en na paar minuten is dat meestal voorbij... U weze gewaarschuwd.
5. Vriendschap: Ondanks mijn "loeten" en mijn "koppig" zijn... doe ik voor mijn vrienden alles, of toch heel veel. Vrienden zijn voor mij bij wijze van spreken HEILIG. Gewoon in 't algemeen ... als ik iemand kan helpen, dan zal ik dat doen.
6. Favoriet seizoen: heb ik niet echt... Elk seizoen heeft zo zijn charmes... Lente, al de nieuwe blaadjes en bloemmekes die tevoorschijnkomen... Zomer, lekker warm zonneke... Herfst, de verandering van kleuren van de bladeren... Winter, vrieskou, open weer, zonneke da schijnt...
7. John Travolta: was mijn jeugdvlam (Saturday Night Fever; Grease), maar nu nog steeds ben ik er "zot" van. Meestal als er een film is met hem dan moet ik die toch wel zien. Zo ook zie ik graag acteren : Andy Garcia, Tom Hanks, Meg Ryan, Axel Daeseleire, Veerle Baetens, Jan Decleir, Jan Van Looveren...

Nu moet ik normaal gezien 7 andere mensen "tikken"... maar probleem is dat ik geen 7 andere mensen ken met een blog... dus ja... ik vrees dat het hier zal stoppen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gwenneke,

Nen blog hemmek ni (nog ni) maar ge ziet er nog steeds even superschattig uit als op de foto en daar mag ik iedere dag (buiten woensdag en vrijdag) van genieten!
liefs,

Snoozepoes x

Els zei

hihi
leuk om die "rare" kantjes van je te lezen.